Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Våra tjänster

Vill ni nå ut till flera kunder? Har ni en långsiktig strategi för marknadspenetration? Saknar ni tid eller resurser för att utföra en strategisk plan för direktreklam?

Vi erbjuder en både automatiserade och skräddarsydda lösningar för att hantera era direktutskick, där man kan välja att antingen använda sig av vår populära beställningsformulär för att färdigställa sin beställning på 5 minuter, eller med hjälp av en personlig handläggare komma fram till en skräddarsydd lösning som passar just ert behov.
Med en personlig handläggare får ni den rådgivning ni behöver för att enklare penetrera den marknaden eller målgruppen som ni vill nå ut till. Ta kontakt med oss så förklarar vi hur vi kan hjälpa just er!

accountant, counting, calculation

Förenklad Utskick

Med vårt beställningsformulär kan du välja: Geografi, Bransch, Omsättning, Antal anställda och Bolagsform. Med Förenklad Utskick får du rätt målgrupp till lägst pris.

developer, programmer, technology

Utdelnings Utskick

Med Utdelnings Utskick hanterar vi leveransen av era direktutskick baserat på de företag/personer ni vill nå. Allt ni behöver göra är att välja material så tar vi hand om resten, inklusive korrigering av adressuppgifter på er kundlista.

business, partner, handshake

Skräddarsydd Utskick

Med Skräddarsydd Utskick får du hjälp av en personlig handläggare kan ni säkerställa att utskicken når er unika målgrupp eller niche.